Binnen 3 minuten hulp

  • 1 basisstation
  • 1 rookmelder
  • 1 bewegingsmelder
  • 2 deur-raamcontacten
  • 2 afstandsbedieningen
  • Gratis Installatie door een monteur
  • Gratis App
  • Eenvoudig uit te breiden
Homies Alarmsysteem

+ vergroot afbeeldingen

Bel ons op

020 - 261 54 69

Heb je nog vragen? Bel ons op:

Normaal:

Tijdelijke actie:

Maandelijks:

€249,-

€179,-

€ 3,99*

*Bij een 2 jarig abonnement. Verschillende abonnementen mogelijk.

BESTEL NU

Veelgestelde vragen
over de actie in Osdorp

Kan ik Homies ook tegen het actietarief bestellen als ik niet in Osdorp woon?

Ja dat kan. De actie is voornamelijk gericht op Osdorp omdat er daar al veel Homies actief zijn en we zien dat daar veel inbraken worden gepleegd. We vinden het echter belangrijk dat iedereen zich veilig voelt! Daarom mag je ook meedoen als je niet in Osdorp woont.

Tot wanneer kan ik gebruik maken van de aanbieding?

De aanbieding is geldig tot en met 2 juni 2019.

Wat heb je nodig om het Homies Alarm te kunnen gebruiken?

Je hebt draadloos internet (wifi) nodig in huis, en een smartphone met WhatsApp.

Waarom moet ik maandelijkse kosten betalen?

Het Homies Alarm werkt met abonnementskosten. Voor dit maandelijks bedrag plegen we onderhoud aan het alarm wanneer dat nodig is, bieden we support en zorgen we er voor dat er iemand uit jouw alarmgroep ook echt poolshoogte gaat nemen wanneer er iets aan de hand is. Daarnaast betaal je nooit extra voor een alarmmelding. Het abonnement is maandelijks opzegbaar bij een abonnement van €6,99 per maand. Let op; het Homies Alarm werkt niet zonder dit abonnement.

Als ik mijn abonnement opzeg, moet ik dan betalen om het Homies Alarm weg te laten halen?

Nee, je mag het alarm dan houden, alleen de beveiligingsdienst stopt en wij zullen geen service meer bieden.

Hoe betaal ik de maandelijkse kosten?

Je krijgt een mailtje of appje van ons met daarin een betalingslink. Door daarop te klikken kun je eenvoudig via je eigen bank de betaling aan ons doen.

Hoe kan ik mijn Homies abonnement opzeggen?

Je kunt je Homies abonnement elke maand opzeggen (na verloop van de abonnementstijd of bij een abonnement van €6,99 per maand). Je zit er dus nooit helemaal aan vast! Opzeggen kan door een email te sturen naar info@homiesalarm.nl. Als je dit vóór de laatste werkdag van de maand doet, stoppen wij je abonnement voor de volgende maand. Voorbeeld: Als je op donderdag 29 november mailt, zorgen wij dat je abonnement op 1 december is gestopt. Je betaalt dan geen maandelijkse kosten meer. De apparatuur blijft van jou.

Binnen welke termijn vindt de installatie-afspraak plaats?

Dit is afhankelijk van je beschikbaarheid, maar in principe lukt dit vrijwel altijd binnen 2 weken na bestelling. Na je bestelling neemt de Homies klantenservice contact met je op om de afspraak in te plannen. De installatie duurt ongeveer een uur.

Vragen over het Homies Alarm

Wie wordt er gewaarschuwd als bij mij thuis het Homies Alarm afgaat?

Mensen die je zelf hebt opgegeven (familieleden, vrienden, collega's, je favoriete buren). Je kunt daarnaast zelf kiezen of ook de Homies-gebruikers die dicht bij jou in de buurt wonen een waarschuwing krijgen. Daar zitten vaak behulpzame buren bij die je niet persoonlijk kent, maar die wel graag willen helpen bij nood. Of buren die zelf ook een Homies Alarm bezitten.

Krijgt iedereen meteen een appje als mijn alarm afgaat?

Als jouw alarm afgaat, geeft het eerst een waarschuwingsgeluid. Als je je alarm was vergeten uit te zetten, kun je dat dus nog snel doen! Na 15 seconden gaat de sirene af en maakt Homies een groepsapp aan, met daarin jou en jouw gezinsleden. Als jullie het alarm daarba binnen 15 seconden uitzetten, wordt er verder niemand gewaarschuwd. Reageren jullie niet? Dan worden ook kennissen en buren aan de groepsapp toegevoegd. Het duurt dus 30 seconden nadat jouw alarm afgaat, voordat iedereen gewaarschuwd wordt.

Wat als mijn buren niet meedoen?

Ook als jouw buren zelf geen Homies Alarm hebben kunnen zij een bericht krijgen als er bij jou iets aan de hand is. Zij hoeven daarvoor dus geen Homies Alarm in huis te hebben.

Wat is het verschil met WhatsApp buurtpreventie?

Bij WhatsApp-buurtpreventie zit de hele buurt dag en nacht samen in één groepsapp. Bij Homies wordt alleen een groepsapp aangemaakt als een Homies Alarm afgaat bij jou in de buurt. Zodra alles weer oké is sluit Homies de groepsapp.

Werkt Homies met loslopende huisdieren die alleen thuis blijven?

Ja, met huisdieren onder de 25kg. De Homies bewegingssensor pakt alleen grotere mensen en dieren op. Het Homies Alarm kan dus werken met loslopende katten en kleine honden.

> Veelgestelde vragen

BEVEILIG JOUW WONING

BESTEL DIRECTHOE HET WERKT

€ 70,-
Korting!

Voordelen van het Homies Alarm

Jouw woning betaalbaar en effectief beveiligd

Tijdelijk € 70,- korting, exclusief voor Osdorp

Waarschuwt bij brand en inbraak

Hoe meer Homies in de buurt, hoe veiliger jouw woning

GRATIS geïnstalleerd door onze monteurs

Met de zomer voor de deur moeten we extra alert zijn. Inbrekers zijn namelijk zeer actief in de maanden juli en augustus. In Osdorp hebben in de afgelopen 3 maanden al ruim 68 inbraken plaatsgevonden. 

Zowel inbraak als brand hebben grote gevolgen. De schade is vaak niet te overzien. Als je denkt dat je niets te verliezen hebt, is het vaak de inbreuk op jouw privacy dat het meeste impact heeft. Je voelt je niet meer veilig in je eigen woning.

Wij vinden dat iedereen zich in de buurt veilig moet voelen. Met het Homies Alarm is jouw woning effectief beveiligd, en nu tijdelijk ook extra voordelig! Zo kun jij met een gerust hart de deur uit. Want ook als je zelf niet thuis bent, ben je goed beveiligd!
Sluit je aan bij het Homies Alarm netwerk in OSDORP

Als klant van Homies krijg je een simpel te bedienen alarmsysteem in jouw woning. Wij installeren dat voor je. Je krijgt ook de app van Homies. In die app maak je zelf jouw netwerk aan van mensen die jij vertrouwt. Buren, vrienden, familie, wie dan ook.

Gaat het alarm af? Dan klinkt er in huis een sirene en wordt jij en de andere bewoners van jouw huis direct gewaarschuwd via een groepsapp.

Reageren jullie niet direct? Dan worden de leden van jouw zelf-samengestelde alarmgroep aan de app toegevoegd.

In geval van nood kan de alarmgroep overleggen via de groepsapp. Wie gaat er kijken? Wie neemt contact op met jou? En wie belt 112 als dat nodig is? Als de noodsituatie voorbij is, wordt de groepsapp automatisch gesloten.

Homies is jouw eigen sociale veiligheidsnetwerk!

Wat krijg ik in huis?

Het basispakket bestaat uit een set losse onderdelen. In dat pakket zitten twee deur-raamcontacten zodat de ingangen beveiligd zijn. Daarnaast bevat het pakket een bewegingsmelder en een rookmelder. Alle onderdelen zijn verbonden met het basisstation. Het alarmsysteem is te bedienen met een app, maar je krijgt ook twee afstandsbedieningen die je bijvoorbeeld aan je sleutelbos kunt hangen. Zo kun je het alarm simpel aan- of uit zetten. Het pakket is later eenvoudig uit te breiden met losse onderdelen.

een initiatief van

Al 100 Homies in Osdorp

De toegevoegde waarde van het Homies Alarm in jouw woning zit in het buurtnetwerk. Hoe groter het netwerk van Homies in jouw buurt, hoe groter de kans dat er snel iemand bij jou op de stoep kan staan om poolshoogte te nemen bij een noodsituatie. Vaak al binnen 3 minuten.

Je stelt zelf een alarmgroep samen van vrienden, familie en buren. Maar je kunt er ook voor kiezen om buurtbewoners te koppelen. Zo kunnen zij ook voor jou in actie komen. Als jij niet thuis bent en het alarm gaat af, kunnen zij kijken of er écht iets aan de hand is. Dat maakt de buurt een stuk veiliger en dat willen we toch allemaal? 

In Osdorp zijn er al 100 Homies die in actie kunnen komen bij brand of inbraak in jouw woning!

Profiteer nog tot 16 juni van deze actie!

Gezien in:

Als je zelf niet thuis bent

Alleen anderen helpen?

Wil je jouw woning zelf niet beveiligen maar wil je wel anderen helpen wanneer in hun woning het alarm af gaat en zij zelf niet reageren? Meld je dan aan voor het Homies Alarm netwerk in Osdorp! Deze aanmelding is gratis. Zo maak je ook kennis met de werking van het Homies Alarm maar ben jij zelf niet beveiligd.

Meld je aan om te helpen

Klantbeoordelingen: