Zo werkt Homies

✓ Waarschuwt bij brand en inbraak
✓ Geschikt voor elk type woning
✓ Werkt draadloos op wifi
✓ Overal te bedienen met je smartphone
✓ Eenvoudig uit te breiden

✓ Jij kiest zelf wie er gewaarschuwd wordt
✓ GRATIS
 installatie door onze monteurs

Altijd iemand dichtbij

Homies is het slimme alarm dat bij brand én inbraak jezelf, familie, vrienden en favoriete buren waarschuwt met een appje. Zelfs als jij bijvoorbeeld in de bioscoop zit of lekker op vakantie bent, zorgt Homies dat zij in actie kunnen komen. Wie in de buurt is kan poolshoogte nemen, en 112 bellen als dat nodig is. Met Homies is hulp altijd dichtbij. Een fijn idee.

EXCLUSIEVE 
AANBIEDING VOOR BEURSBEZOEKERS

  • 1 basisstation
  • 1 rookmelder
  • 1 bewegingsmelder
  • 2 deur-raamcontacten
  • 2 afstandsbedieningen
  • Gratis Installatie door een monteur
  • Gratis App
Homies Alarmsysteem

+ vergroot afbeeldingen

Bel ons op

020 - 261 54 69

Bel ons op:

Normaal:

Beursaanbod:

Maandelijks:

€249,-

€179,-

€ 3,99*

Bestel nu

*Maandelijks opzegbaar

Brand of inbraak bij jou thuis?

Wij zorgen ervoor dat jouw vertrouwde netwerk via een appje meteen op de hoogte is. Ervaring leert dat binnen 3 minuten iemand op de stoep staat om jou te helpen.

Zorgeloos de deur uit, voor maar €3,99 per maand

Veelgestelde vragen
over het beursaanbod

Tot wanneer kan ik gebruik maken van de beursaanbieding?

De beursaanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2018.

Wat heb je nodig om het Homies Alarm te kunnen gebruiken?

Je hebt draadloos internet (wifi) nodig in huis, en een smartphone met WhatsApp.

Waarom moet ik maandelijkse kosten betalen?

Het Homies Alarm werkt met abonnementskosten. Voor dit maandelijks bedrag plegen we onderhoud aan het alarm wanneer dat nodig is, bieden we support en zorgen we er voor dat er iemand uit jouw alarmgroep ook echt poolshoogte gaat nemen wanneer er iets aan de hand is. Daarnaast betaal je nooit extra voor een alarmmelding. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Echter, het Homies Alarm werkt niet zonder dit abonnement.

Als ik mijn abonnement opzeg, moet ik dan betalen om het Homies Alarm weg te laten halen?

Nee, je mag het alarm dan houden, alleen de beveiligingsdienst stopt en wij zullen geen service meer bieden.

Hoe betaal ik de maandelijkse kosten?

Je krijgt een mailtje of appje van ons met daarin een betalingslink. Door daarop te klikken kun je eenvoudig via je eigen bank de betaling aan ons doen.

Hoe kan ik mijn Homies abonnement opzeggen?

Je kunt je Homies abonnement elke maand opzeggen. Je zit er dus nooit aan vast! Opzeggen kan door een email te sturen naar info@homiesalarm.nl. Als je dit vóór de laatste werkdag van de maand doet, stoppen wij je abonnement voor de volgende maand. Voorbeeld: Als je op donderdag 29 november mailt, zorgen wij dat je abonnement op 1 december is gestopt. Je betaalt dan geen maandelijkse kosten meer. De apparatuur blijft van jou.

Binnen welke termijn vindt de installatie-afspraak plaats?

Dit is afhankelijk van je beschikbaarheid, maar in principe lukt dit vrijwel altijd binnen 2 weken na bestelling. Na je bestelling neemt de Homies klantenservice contact met je op om de afspraak in te plannen. De installatie duurt ongeveer een uur.

Vragen over het Homies Alarm

Wie wordt er gewaarschuwd als bij mij thuis het Homies Alarm afgaat?

Mensen die je zelf hebt opgegeven (familieleden, vrienden, collega's, je favoriete buren). Je kunt daarnaast zelf kiezen of ook de Homies-gebruikers die dicht bij jou in de buurt wonen een waarschuwing krijgen. Daar zitten vaak behulpzame buren bij die je niet persoonlijk kent, maar die wel graag willen helpen bij nood. Of buren die zelf ook een Homies Alarm bezitten.

Krijgt iedereen meteen een appje als mijn alarm afgaat?

Als jouw alarm afgaat, geeft het eerst een waarschuwingsgeluid. Als je je alarm was vergeten uit te zetten, kun je dat dus nog snel doen! Na 15 seconden gaat de sirene af en maakt Homies een groepsapp aan, met daarin jou en jouw gezinsleden. Als jullie het alarm daarba binnen 15 seconden uitzetten, wordt er verder niemand gewaarschuwd. Reageren jullie niet? Dan worden ook kennissen en buren aan de groepsapp toegevoegd. Het duurt dus 30 seconden nadat jouw alarm afgaat, voordat iedereen gewaarschuwd wordt.

Wat als mijn buren niet meedoen?

Ook als jouw buren zelf geen Homies Alarm hebben kunnen zij een bericht krijgen als er bij jou iets aan de hand is. Zij hoeven daarvoor dus geen Homies Alarm in huis te hebben.

Wat is het verschil met WhatsApp buurtpreventie?

Bij WhatsApp-buurtpreventie zit de hele buurt dag en nacht samen in één groepsapp. Bij Homies wordt alleen een groepsapp aangemaakt als een Homies Alarm afgaat bij jou in de buurt. Zodra alles weer oké is sluit Homies de groepsapp.

Werkt Homies met loslopende huisdieren die alleen thuis blijven?

Ja, met huisdieren onder de 25kg. De Homies bewegingssensor pakt alleen grotere mensen en dieren op. Het Homies Alarm kan dus werken met loslopende katten en kleine honden.


Heb je nog overige vragen? Stel je vraag dan in de chat! Je vindt de chatfunctie rechts onder in het scherm.

> Veelgestelde vragen

Alie Pons
Allemaal zo vanzelfsprekend en zo eenvoudig. Voor iedereen toegankelijk. Geen ingewikkelde systemen. Je hoeft niet van alles te onthouden als je naar binnen wil.

Leo & Wil Belmer-Schmidt
Als we terugkwamen van vakantie was het toch altijd even spannend: staat de brommer er nog? Dat heb ik nu niet meer, het alarm zorgt voor rust.

Klanten over Homies

✓ Gratis installatie

✓ Geen extra kosten

Jouw huis beveiligd. Ook op vakantie.

Nooit meer zorgen over inbraak of brand

Homies bestaat sinds 2016 en is een initiatief van

Bekijk het beursaanbodZo werkt het >

€ 70,-
korting

✓ Overal bedienen met de app

Winactie beurs

Heb je meegedaan met de winactie op de 50 plus beurs? Bekijk hier of je een van de 5 gratis Alarm pakketten hebt gewonnen!

Bekijk winnaars

Wanneer je het Homies Alarm Pakket koopt, wordt het alarm gratis bij je thuis geïnstalleerd door een van onze monteurs. Daarnaast onderhouden we het alarm wanneer dat nodig is.

Bij een alarm maakt Homies automatisch een WhatsApp-groep aan. Zo is jouw vertrouwde netwerk altijd op de hoogte en snel ter plekke om poolshoogte te nemen. Je kunt in de Homies app zelf kiezen wie van je familie, vrienden en buren geappt worden. Zij hoeven de app zelf niet te hebben.

Deze beveiligingsdienst kost maar €3,99 per maand, ongeacht het aantal alarm-meldingen. De Homies beveiligingsdienst is maandelijks opzegbaar.